Το ψητό κρέας στο τηγάνι είναι γρήγορο, ευκολο και με ιδιαίτερη νοστιμιά μαγείρεμα αλλα συχνά σκεφτόμαστε να θα το κάνουμε ή όχι αφού μπορεί να κολλήσει στο τηγάνι
Δεν αρκεί να έχουμε αντικολλητικό τηγάνι αλλα ένα μόνο κόλπο που θέλει και λίγο ελαιόλαδο και θα κανεις το νοστιμότερο φαγητό που έχεις φάει ποτέ
Αυτό που πρέπει να κανεις είναι να…
κάψεις το τηγάνι πολύ χωρις ελαιόλαδο
Κατά προτίμηση καλό είναι το τηγάνι να έχει χοντρό πα΄το και να είναι βαρύ αφου το μέταλλο αυτό λειτουργεί ως αποθήκε θερμότητας
Βάζουμε το τηγάνι στη φωτιά χωρις λάδι χωρις τίποτα και το αφήνουμε να κάψει. Θα πρέπει να αρχίσει να καπνίζει και τότε κανουμε το εξής…
Το αφήνουμε ακόμα ένα λεπτό!
Στη συνέχεια ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και σε 10 δευτερόλεπτα ακουμπάμε το κρέας. Μοσχαρίσια, χοιρινή, μπιφτέκι ή κοτόπουλο όλα με τον ίδιο τρόπο
Το κρεάςδε θα κολλήσει και θα γινει πεντανόστιμο
Follow Koolnews.gr στο Google News