Ο σεφ που μας «ξαναγνώρισε» τις θαλασσινές γεύσεις βάζοντας την υπογραφή του σε μοναδικά πιάτα, μας προτείνει πεσκανδρίτσα σκορδάτη για να γλείφουμε τα δάχτυλά μας.
Υλικά
1 ½ κιλό πεσκανδρίτσα, ακέφαλη και φιλεταρισμένη από το κεντρικό κόκαλο, κομμένη σε χοντρά κομμάτια
1 κουταλάκι σκορδομαϊντανό
100 ml ελαιόλαδο
100 ml λευκό κρασί
60 ml ζωμό ψαριού
3 κουταλιές χυμό λεμονιού
2 φλιτζ. τηγανητές κλωστές από πράσα για γαρνιτούρα
Ωμό ελαιόλαδο για γαρνιτούρα
Αλάτι
Διαδικασία
Δες εδώ τη δυνταγή για σκορδάτη πεσκανδρίτσα Λαζάρου
Follow Koolnews.gr στο Google News