Κυριακή και ήρθε η ώρα για μπάρμπεκιου. Μάζεψε τους φίλους και την οικογένεια σου, τσιμπολογήστε και ετοιμάστε τις πιο λαχταριστές μπριζόλες με μέλι και θυμάρι. Η απόλαυση σε όλο της το μεγαλείο!
Υλικά για νόστιμη χοιρηνή μπριζόλα στα κάρβουνα
Διαφήμιση
4 χοιρινές μπριζόλες
3-4 κουταλάκια μέλι
3-4 κουταλάκια ελαιόλαδο
1 κουταλιά θυμάρι
Αλάτι χοντρό
Πιπέρι φρέσκο
Λίγο τζίντζερ σε σκόνη
Διαδικασία
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας. Μαρινάρουμε τις μπριζόλες με όλα τα υλικά από το προηγούμενο βράδυ, τα βάζουμε σε ένα μπολ και κατόπιν στο ψυγείο.
Βάζουμε φωτιά στα κάρβουνα και ζεσταίνουμε καλά τη σχάρα. Περνάμε τη σχάρα με ελαιόλαδο και λεμόνι για να μη κολλάει. Βάζουμε τις μπριζόλες στη σχάρα, ψήνουμε και από τις δύο πλευρές για 4-5 λεπτά.
Διαφήμιση
Μόλις πάρει ικανοποιητικό χρώμα και ανάλογα με τα γούστα αποσύρουμε. Σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές.
Follow Koolnews.gr στο Google News