Αγαπάς τα πατατάκια αλλά αισθάνεσαι τύψεις κάθε φορά που τα τρως; Βρήκες τη λύση! Φτιάξε τα δικά σου, γρήγορα και εύκολα, και μάλιστα χωρίς λιπαρά και πολλές θερμίδες!
Υλικά
2 πατάτες
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
Ελαιόλαδο
Διαδικασία
Κόβουμε τις πατάτες σε λεπτές φέτες. Τις αφήνουμε στο νερό για 15 λεπτά.
Ρίχνουμε αρκετό λάδι στο τηγάνι και το αφήνουμε να κάψει αρκετά. Παίρνουμε τις πατάτες, τις αλατίζουμε πολύ καλά και τις ρίχνουμε στο καυτό λάδι να τηγανιστούν.
Καλό είναι να ρίχνουμε λίγες λίγες και με προσοχή για να διατηρούν το σχήμα τους.
Σε δευτερόλεπτα είναι έτοιμες. Μόλις αρχίσουν να χρυσαφίζουν τις βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τις αφήνουμε σε χαρτί κουζίνας. Τέλος, προσθέτουμε πάπρικα.