Έντονη ήταν η αντίδραση του Χρήστου Κούγια, γιου του εκλιπόντος Αλέξη Κούγια, απέναντι στον Γρηγόρη Βαλλιανάτο, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε για τον γνωστό ποινικολόγο.
«Λυπάμαι πραγματικά για το πώς σκέφτονται ορισμένοι άνθρωποι»
Ο Χρήστος Κούγιας, εμφανώς ενοχλημένος από τα σχόλια του Γρηγόρη Βαλλιανάτου, έκανε ανάρτηση στα social media, εκφράζοντας την αγανάκτησή του:
«Ντροπή, λυπάμαι πραγματικά για το πώς σκέφτονται ορισμένοι άνθρωποι», έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Να μας λείπουν τέτοια συλλυπητήρια. Κρίμα, κρίμα να μην σέβεσαι έστω εμάς».
Η δήλωσή του αντικατοπτρίζει τη βαθιά δυσαρέσκεια της οικογένειας, λίγες μόλις ώρες πριν από την κηδεία του Αλέξη Κούγια.
Η επιθυμία της οικογένειας για δωρεές στο «Ελπίδα»
Παράλληλα, ο Χρίστος Κούγιας ανανέωσε την ανακοίνωση της οικογένειας, τονίζοντας ότι, αντί για στεφάνια, όσοι επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του Αλέξη Κούγια μπορούν να κάνουν δωρεά στο «Ίδρυμα Ελπίδα».
«Εκτιμάμε ιδιαίτερα τα στεφάνια που θα σταλθούν, αλλά είναι προτιμότερο να καταθέσετε χρήματα στον λογαριασμό του ιδρύματος ώστε να βοηθηθεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος», ανέφερε στην ανάρτησή του.
Η οικογένεια Κούγια, παρά τη δύσκολη στιγμή, επιλέγει να δώσει ένα μήνυμα ανθρωπιάς και προσφοράς.