Συνταγή για να φτιάξετε ντελικάτο μπακαλιάρο στο σπίτι σας και είμαστε σίγουροι πως θα σας φέρει ένα ανοιξιάτικο πνεύμα!
Για την στεγνή μαρινάδα του μπακαλιάρου θα χρειαστείτε 10γρ ζάχαρη 15γρ θαλασσινό αλάτι και ψιλοκομμένο άνηθο.
Αφού το ρίξετε στην μαρινάδα μετά τυλίξτε τον μπακαλιάρο με μεμβράνη φαγητού για περίπου 2 ώρες.
Στην συνέχεια θα το ξεπλύνετε καλά, θα το ξαναβάλετε σε μεμβράνη φαγητού και αφήστε το στο ψυγείο μέχρι να το χρειαστείτε.
Για τον πουρέ κρεμμυδιού θα χρειαστείτε 5 κρεμμύδια όπου θα τεμαχίσετε πολύ λεπτά στη μαντολίνη και θα τα μαγειρέψετε για 45 λεπτά.
Στο τέλος προσθέστε την γαρνιτούρα με τα καραμελωμένα κρεμμυδάκια shallots, πίκλα άγριου σκόρδου και την σάλτσα με ζυμωμένο ξινόγαλα με λάδι από βότανα.
Δείτε όλα τα βήματα στο βίντεο.