Όσοι παρακολουθείτε Master Chef, σίγουρα έχετε ξανακούσει τον όρο «μπαλοτίνα». Για όλους τις υπόλοιπους που δεν είστε φαν της δημοφιλούς εκπομπής, σας ενημερώνουμε πως είναι ένας μαγειρικός όρος που, εσχάτως είναι πολύ της μόδας!
Τι είναι η μπαλοτίνα
Εάν, λοιπόν, θέλετε να εκσυγχρονιστείτε μαγειρικά, μάθετε, καταρχάς, πως η μπαλοτίνα προέρχεται από τη Γαλλία και πρόκειται για…
γεμιστό πουλερικό (συνήθως κοτόπουλο), σκεπασμένο με ασπίκ (διαυγές ζελέ κοτόπουλου). Εάν πάλι, θέλετε να ανταγωνιστείτε τους συμμετέχοντες του Master Chef, δείτε πώς γίνετε και, γιατί όχι, δοκιμάστε να την φτιάξετε στην κουζίνα σας.
Follow Koolnews.gr στο Google News