Το τραπέζι την Κυριακή του Πάσχα προστάζει γιορτινά και πεντανόστιμα φαγητά! Ακολούθησε τη συμβουλή του Βασίλη Καλλίδη και φτιάξε λαχταριστό αρνάκι στη λαδόκολλα. Θα εκπλαγείς από τη γεύση και τα αρώματα!
Υλικά
1 ½ κιλό αρνάκι
200 γραμμ. γραβιέρα τριμμένη
2 σκελίδες σκόρδο
2 ώριμες ντομάτες
1 κρεμμύδι
Αλατοπίπερο
Λίγο ελαιόλαδο
Διαδικασία
Πλένουμε και σκουπίζουμε καλά το κρέας. Το κόβουμε σε κομμάτια και το αλατοπιπερώνουμε. Το ανακατεύουμε με τη γραβιέρα, τα ψιλοκομμένα λαχανικά και το ελαιόλαδο.
Απλώνουμε δίφυλλη λαδόκολλα (40χ40) στον πάγκο της κουζίνας και βάζουμε το κρέας. Το τυλίγουμε καλά σε πακέτο και το δένουμε με σπάγγο. Το βάζουμε σε ένα ταψάκι με 2 ποτήρια νερό και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 1 ώρα και 45 λεπτά.