in

Η σκοπιμότητα της μετοίκησης στον Άρη.

Ο Άνθρωπος αναμφισβήτητα είναι ευφυές ον, αποτέλεσμα τούτου είναι το γεγονός ότι επιβλήθηκε στα υπόλοιπα είδη του Βασιλείου!

Τον χαρακτηρίζει η εξυπνάδα αλλά σε πλείστες περιπτώσεις και η βλακεία, εξυπνάδα και βλακεία δυστυχώς είναι συνυφασμένες στην περίπτωσή του, μονίμως διορθώνει τα λάθη του κάνοντας καινούρια, κοντεύει να καταστρέψει τον πλανήτη στον οποίο ζει και αντί να τον συντηρήσει σκοπεύει να μετακομίσει!

Διαφήμιση

Οι πιο «έξυπνοι» του είδους μας μάλιστα, θεωρούν ότι η μετοίκηση σε γειτονικό μας πλανήτη είναι μονόδρομος, δεν μας εξηγούν όμως πλήρως τον λόγο και την σκοπιμότητα του εγχειρήματος που προτείνουν, γι αυτό αναγκάζομαι να το αποκαλύψω προσπαθώντας να αποτρέψω την καταστροφή που θα επιφέρει η βλακώδης αυτή «λογική».

Οι επιστήμες κάνουν αλματώδεις προόδους σ όλους τους τομείς, απέχουν όμως ακόμη πολύ απ την πραγματικότητα και είναι αμφίβολο με τον τρόπο που λειτουργούν αν θα την αγγίξουν ποτέ.

Διαπίστωσαν όμως ωστόσο και μας το είπαν, πως ο Άνθρωπος αδυνατεί να ζήσει επί μακρόν στο διάστημα σε συνθήκες έλλειψης ή μειωμένης βαρύτητας , αποσυντίθεται!

Διαπίστωσαν επίσης με ¨¨μελέτες οι οποίες έχουν διεξαχθεί σε διαστημικό περιβάλλον με αρουραίους, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των οποίων τα έμβρυα που γονιμοποιήθηκαν στο διάστημα και αναπτύχθηκαν κατόπιν στην Γη δεν παρουσίαζαν κάποιο πρόβλημα, ενώ αυτά που αναπτύχθηκαν για περισσότερο χρόνο στο διάστημα είχαν αλλαγές στους νευρώνες και το νευρικό σύστημα τους που επηρέαζε την αίσθηση προσανατολισμού τους όταν γεννήθηκαν.

Επιπλέον μελέτες με αρουραίους έδειξαν πως το ποσοστό γονιμοποίησης σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας είναι χαμηλότερο σε σχέση με τις συνθήκες κανονικής βαρύτητας.

Ωστόσο δεν υπάρχουν ποντίκια ή αρουραίοι που να έχουν αναπτυχθεί καθ’ όλη την διάρκεια της ανάπτυξης τους σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας.¨¨ κι όλα αυτά λίγο έξω απ την ατμόσφαιρα της Γης!

Το πιο σπουδαίο που διαπίστωσαν όμως είναι, αλλά δεν μας το είπαν, ότι σύλληψη εμβρύου δεν μπορεί να γίνει σε άλλο πλανήτη και δη στον Άρη στον οποίο πυρετωδώς κατασκευάζουν εδώ και χρόνια θολωτά κτίσματα φιλοξενίας Ανθρώπων!

Προφανώς θεωρούν ότι αυτή είναι η τελευταία μας ελπίδα, όμως κάνουν λάθος.
Στατιστικές μελέτες δείχνουν πώς το μέλλον της Ανθρωπότητας στη Γη είναι βραχύ, μειώνεται δε με γεωμετρική πρόοδο με την πάροδο του χρόνου!

¨¨Κάθε ημέρα που περνά εξαφανίζονται από τον πλανήτη από 40 έως 70 είδη χλωρίδας και πανίδας.

«Ο θάνατος κυβερνά παντού, στη στεριά και στη θάλασσα», λένε οι ειδικοί. Κάθε χρόνο εξαφανίζεται το 1% των τροπικών δασών, ενώ το ένα δέκατο των κοραλλιογενών υφάλων του πλανήτη χάνεται βίαια και μαζί του χάνεται, επίσης, το πλούσιο οικοσύστημα που φιλοξενούν. H ιστορία της ζωής στη Γη αναφέρει πολλές μαζικές εξαφανίσεις ειδών, ως αποτέλεσμα φυσικών διεργασιών, ως αποτέλεσμα της ίδιας της εξέλιξης.

«Όμως είναι η πρώτη φορά», σημειώνουν οι επιστήμονες, «που το κύμα μαζικής εξαφάνισης ειδών το προκαλεί ο ίδιος ο άνθρωπος».¨¨

Ποιος όμως είναι ο πραγματικός σκοπός όσων σχεδιάζουν τη μετοίκηση σε άλλον πλανήτη αν και γνωρίζουν ότι δεν μπορούμε να ζήσουμε εκεί;

Ο σκοπός τους δεν είναι άλλος απ το να μετακινηθεί η «ελίτ» στον Άρη, να καταστρέψουν τα έμβια όντα της Γης με πυρηνικά (δεν μπορούν να καταστρέψουν μόνο τους Ανθρώπους) και να επανέλθουν όταν η Γη γίνει ξανά κατοικήσιμη!

Ο σύγχρονος Ιδομενέας μας είπε όμως, ότι αν καταστρέψουμε τα έμβια όντα το Σύμπαν θα σταματήσει να κινείται και θα πεθάνει ότι έμψυχο υπάρχει εντός του, όπου κι αν βρίσκεται, ότι αυτό το έπραξαν και οι προηγούμενοι και ανάγκασαν το Θεό να τα ξανασπείρει!…

Όσο για τις γελοίες δικαιολογίες περί εξόρυξης πολύτιμων υλικών νομίζω ότι δεν μπορούν να γίνουν πιστευτές ούτε από τους αδαείς.

Αν συνεχίσουν με την ίδια «λογική» το τέλος είναι κοντά, πολύ κοντά!

Πρέπει να κατανοήσουν πρώτοι αυτοί που ορίζουν την τύχη της Ανθρωπότητας τα λόγια του Ιδομενέα και θα ακολουθήσουν οι αποδείξεις!

Βοηθήστε σ αυτό.

Γεώργιος Καδδάς

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

8 ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ

Μην ερωτευτείς ποτέ άνθρωπο που γράφει, ζωγραφίζει ή δε βλέπει τηλεόραση.