Μπορεί να χρησιμοποιηθεί η μαγειρική σόδα για να μαλακώσετε τις μπριζόλες;
Ένα πείραμα στο Internet που έγινε viral θα σας δώσει την απάντηση!
Καθώς πολλοί πιστεύουν ότι η μαγειρική σόδα είναι το καλύτερο για να μαλακώσει μία μπριζόλα ένας χρήσης του Internet μπήκες στον κόπο να πειραματιστεί και μάλιστα με ένα κομμάτι χοιρινό κρέας που αγόρασε την μπριζόλα του ενός δολαρίου
Σε κάποιες μπριζόλες έβαλε μόνο αλάτι, σε αλλες έβαλε μόνο σόδα και σε κάποιες έβαλε και σόδα και αλάτι!
Το αποτέλεσμα θα το δείτε στο βίντεο που ακολουθεί:
ΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣΗ: Φτιάξε το τέλειο Rib Eye στο τηγάνι.
Follow Koolnews.gr στο Google News