Κάπως έτσι πρέπει να ξεκίνησε o κορονοϊός το 2019 από την Κίνα!
Σεβόμαστε τις διαφορετικές κουλτούρες στο φαγητό, αλλά μέχρι ενός σημείου. Όταν ακούμε τη λέξη σουβλάκι αμέσως μας έρχεται στο μυαλό το ελληνικό έδεσμα από ψημένα κομμάτια κρέατος, το οποίο είναι ονομαστό σε όλο τον κόσμο και το οποίο σερβίρεται κυρίως σε ειδικά καταστήματα.
Στο βίντεο όμως ακολουθεί, δείχνει ένα διαφορετικό σουβλάκι, το οποίο τρώει με περισσή ευχαρίστηση μια νεαρή Ασιάτισσα, σε όλους εμάς τους δυτικούς δύσκολα προκαλεί κάτι διαφορετικό από αηδία!
Εκτός κι αν ανήκετε σε όσους έχουν γερό στομάχι! Να σημειώσουμε ότι οι λαοί της Ασίας και κυρίως οι Κινέζοι τρώνε σκορπιούς, ακρίδες και άλλα έντομα όχι μόνο γιατί τα θεωρούν νόστιμα, αλλά και επειδή είναι πάρα πολύ υγιεινά σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει!