Σε ποιον δεν αρέσει η φέτα με το ελαιόλαδο και τη ρίγανη;
Η φέτα και όχι το λευκό τυρί που σερβίρουν καποια εστιατόρια παράγεται από πρόβειο γάλα, ενώ το λευκό τυρί από αγελαδινό είναι ένα ΠΟΠ Ελληνικό τυρί και υπάρχουν πολλά είδη φέτας
Πικάντικη, πιπεράτη, μαλακή, βουτυράτη, αλμυρη ή σκληρή η φέτα είναι ιδανική με ελαόλαδο και ρίγανη
Πως όμως θα κάνεις τη γευση ακόμα πιο έντονη;
Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να…
βγάλεις τη φέτα από το ψυγείο μισή περίπου ώρα πριν τη φας για να έρθει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
Στη συνέχεια θα ρίξεις το ελαιόλαδο και τη ρίγαναη και θα μας θυμηθείς!
Όλα τα τυριά αν τα τρως στη σωστή θερμοκρασία να ξέρεις βγάζουν τα αρώματά τους πιο έντονα!
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ
Follow Koolnews.gr στο Google News