Το τηγανητό αβγό με ελαιόλαδο είναι λατρεμένο και εύκολο φαγητό αλλά συχνά το αποτέλεσμα δεν είναι αυτο που θέλουμε και ο λόγος είναι οτι δε δίνουμε σημασία στον σωστό τρόπο ενω σχεδόν ποτέ κανεις δεν έχει διαβάσει το σωστό τρόπο.
Μόλις ήρθε η ώρα να το κάνεις τωρα!
Για το τέλειο τηγανητό αγγό θες ελαιόλαδο. Ο λόγος απλος. Το ελαιόλαδο θα…
δωσει τελεια γευση ενω δε κρατά πολύ ωρα η διαδικασία οπότε το ελαιόλαδο μένει υγιεινό!
Βάζετε το αντικολλητικό τηγάνι να κάψει σκέτο. Μόλις κάψει ρίχνετε το ελαιόλαδο σε μισό λεπτό το αβγό και κατεβάζετε τη θερμοκρασία
Το κάτω μέρος του αβγου θα γίνει τραγανό. Στη συνέχεια με ένα κουτάλι ρίχνετε το λάδι στον κρόκο και μόλις ασπρίσει η μενβράνη του κρόκου το αβγο είναι έτοιμο!
Δε το γυρνάμε ποτέ ανάοδα γιατι ο κρόος θα στεγνώσει!
Μάθε γιατί κάποια βραστά αυγά δε μπορείς να τα καθαρίσεις
Follow Koolnews.gr στο Google News