Τυρόπιτα χωρίς φύλλο και αλεύρι που φουσκώνει,σίγουρα η γεύση της θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους!
Υλικά
½ κιλό γιαούρτι στραγγιστό
½ κιλό φέτα θρυμματισμένη
½ κιλό κασέρι τριμμένο
1 φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του…
2 αυγά
½ κ.σ. μπέικινπάουντερ
250γρ μαργαρίνη, λιωμένη
½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά
1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνετε τα αυγά, το γιαούρτι και τη μαργαρίνη και τα ανακατεύετε καλά με ένα αυγοδάρτη.
Προσθέτετε το αλεύρι σιγάσιγά μέσα στο μπωλ που έχετε ανακατεύσει το μπέικινπάουντερ, και δουλεύετε το μείγμα με μια σπάτουλα σιλικόνης μέχρι να ομογενοποιηθεί.Έπειτα προσθέστε την φέτα, το κασέρι, τον μαϊντανό την πάπρικα και ανακατεύετε πολύ καλά.
Τέλος βουτυρώνετε ελαφρά ένα ταψί ή μια μακρόστενη φόρμα και αδειάζετε το μείγμα.
Ψήνετε την τυρόπιτα στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά.
via
Follow Koolnews.gr στο Google News
Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]