Απολαυστική πανδαισία με μέλι, καρύδια, μπανάνες, βρώμη και ασπράδια, έτοιμη να καταπλήξει και τους πιο απαιτητικούς….
Υλικά
- 4 ασπράδια αβγών
- 2 κουταλιές της σούπας βρώμη
- 1 κουταλιά της σούπας γάλα με 1,5% λιπαρά
- ½ κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- ½ μπανάνα κομμένη σε φέτες
- Κανέλα Κεϋλάνης
- Μέλι ή σιρόπι αγαύης
- 3-4 καρύδια
Διαδικασία
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα ασπράδια με το γάλα ελαφρώς. Προσθέτουμε τη βρώμη και ανακατεύουμε. Ζεσταίνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το ελαιόλαδο και ρίχνουμε μέσα το μείγμα των ασπραδιών.
Τηγανίζουμε και από τις δυο πλευρές μέχρι να πάρει η ομελέτα μας ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα. Βγάζουμε την ομελέτα από το τηγάνι.
Τη γαρνίρουμε με τις φέτες μπανάνας, την πασπαλίζουμε με την κανέλα και τα καρύδια και τέλος τη ραντίζουμε με το μέλι ή το σιρόπι που έχουμε επιλέξει.
Follow Koolnews.gr στο Google News